Bom día!*

Jag tänker att en liten introduktion är på sin plats. Jag heter Angelica och jag har fått förmånen att få skriva här, för FUF. Anledningen till att jag vill det är för att få möjligheten kunna bidra till en utökad bild av en annan del av världen som vissa kanske inte vet så mycket om, ibland inte ens vet var det ligger, och där bilden av hur livet är, ser ut på ett sätt som är förenklat, ibland rent felaktigt: en många gånger väldigt snäv bild.
De närmsta månaderna ska jag vistas i Mozambique och lära mig portugisiska och förhoppningsvis massvis med annat också, om ni läser här så får ni kanske lära er lite också, kanske får en liten annan bild än den ni har, eller kanske ”bara” att ni får en bild, en uppfattning om ett land långt bort från Sverige geografiskt, men kanske med gemensamma nämnare i alla fall.
Väl mött!
*används som hälsningsfras på morgon/förmiddag fram t.o.m. lunch

Dela det här:
Kategorier: Afrika, Moçambique, Okategoriserade

Om Angelica

Frågor om miljö, politik, utveckling och rättigheter intresserar, innovation och entreprenörskap ser jag som verktyg och styrkor. Drömmarna är många, men en blir viktigare och viktigare: att fortsätt utvecklas, fortsätt lära sig- det finns så mycket kvar att upptäcka. Gillar att titta och se, höra och lyssna samt en gnutta dans. Fascinerad av möten med människor, kulturer samt den vidunderliga naturen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *